Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS:

Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, είναι ένα σύστημα Ενδοδαπέδιας Υπέρυθρης Θέρμανσης ευρέως γνωστό, στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, Αμερικής, Ιαπωνίας, στη Ρωσία και στον Καναδά. Προσφέρει την καλύτερη και ποιοτικότερη θέρμανση, είναι ιδανική είτε για κύρια είτε συμπληρωματική θέρμανση και προτείνεται σε νοικοκυριά, ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, κ.α..

Με το Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, εξοικονομείτε χρήματα ενώ σας προσφέρει ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, άμεση, υψηλή και σταθερή απόδοση, εξοικονόμηση χώρου και είναι φιλικό προς το περιβάλλον, με μηδενική εκπομπή ρύπων.
Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, είναι γνωστά για την προηγμένη τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα τους

Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS,
Τοποθετούνται ως:

Α) Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HEAT PLUS

Τοποθετείται κάτω από ξύλινα δάπεδα, πλακίδια, γρανίτες και άλλα δομικά υλικά με συγκεκριμένες προδιαγραφές εγκατάστασης, αλλά και κάτω από μοκέτες & χαλιά !*
*(τύπος All Coated Heating Film)

 Β) Επίτοιχη Υπέρυθρη Θέρμανση HEAT PLUS

Μπορείτε επίσης να τα τοποθετήσετε στον τοίχο, πίσω από μια γυψοσανίδα ή πίσω από πίνακες, καθρέφτες, κλπ.
Λειτουργούν με παροχικό ρεύμα 230 V και τη χρήση θερμοστάτη για απόλυτη αυτονομία του χώρου σας.
Αφαιρούνται, μεταφέρονται και αποθηκεύονται εύκολα!
Έχουν υψηλή απόδοση και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο χώρο, ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών.
Η τοποθέτηση τους είναι γρήγορη, το κόστος συντήρησης τους, μηδαμινό και η διάρκεια ζωής τους μεγάλη.
Πωλούνται με το τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα τις ανάγκες του χώρου σας
Για να υπολογίσετε τα τετραγωνικά που χρειάζεστε για το σπίτι σας ή την επιχείρηση σας, παράγοντες όπως η παλαιότητα του οικήματος, η ποιότητα της μόνωσης του και η γεωγραφική περιοχή που βρίσκεται είναι σημαντικοί.

Για να μάθετε πόσα τετραγωνικά θα χρειαστείτε για το χώρο σας καθώς και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Η Ενδοδαπέδια/Επίτοιχη Υπέρυθρη Θερμανση, διαθέτει δύο τύπους φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης:

High End

Tα Φιλμ της σειράς High End, είναι μοναδικά, χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση και κατασκευή τους. Η σειρά αυτή σχεδιάστηκε για να παρέχει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας κατά ποσοστό 24% από τα συμβατικά φιλμ της αγοράς και οι πολυμερείς επιστρώσεις του διασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και ασφάλεια στο χρήστη.

Είναι το μοναδικό Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης παγκοσμίως με τη συγκεκριμένη επίστρωση προστασίας που το καθιστά το ποιοτικότερο και ασφαλέστερο στην κατηγορία των Φιλμ Υπέρυθρης. Το χρώμα της επίστρωσης είναι ασημί. Η μοναδικότητα του High End, οφείλεται:
α) Στην πρωτοποριακή μεμβράνη, με ειδικές πολυμερείς επιστρώσεις υψηλής αντοχής και προστασίας (100% προστατευμένο), που προσδίδει υψηλή ανθεκτικότητα στο προϊόν και απόλυτη ασφάλεια στο χρήστη. Η επίστρωση του είναι από πολυαιθυλένιο – υψηλής ποιότητας πυρίμαχο πλαστικό, χωρίς αλογόνα, το οποίο δεν διασπάται και είναι άθραυστο. Είναι ανθεκτικό στην υγρασία, στο νερό, στα διαλυτικά, στα γδαρσίματα, στη σκουριά, στην παγωνιά κ.α. Η ειδική επίστρωση του φιλμ προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στο χρήστη χάρη στην υψηλή αντοχή του.
β) Στην εσωτερική σύνθεση του φιλμ. Τα φιλμ της σειράς High End έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια άνθρακα κατά 65%, συγκριτικά με τα συμβατικά φιλμ της αγοράς, γεγονός που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση, μεγαλύτερη οικονομία και αποτελεσματικότερη κατανομή της θερμότητας στο χώρο. Τα Φιλμ Heat Plus High End, εσωτερικά καλύπτεται κατά 98,5% από άνθρακα, συγκριτικά με τα συμβατικά φιλμ της αγοράς που καλύπτονται από 49 – 70 % από άνθρακα. Έτσι διασφαλίζεται, άμεση και υψηλή απόδοση θέρμανσης, αποτελεσματικότερη κατανομή της θερμότητας στο χώρο σας, και εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.
γ) Στην ευελιξία τοποθέτησης τους, πέραν των κλασσικών εφαρμογών κάτω από δάπεδα, χάρη στη μοναδική επίστρωση τους είναι τα πιο κατάλληλα και τα πιο ασφαλή για τοποθέτηση κάτω από μοκέτες & χαλιά.

 

HEAT PLUS All Coated Film

Πρωτοπορία και Υψηλή Ποιότητα!

To φιλμ υπέρυθρης ΗEAT PLUS All Coated, είναι μοναδικό, χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση και κατασκευή του.

highest-qualityΕίναι το μοναδικό Heating Film Παγκοσμίως με την συγκεκριμένη επίστρωση προστασίας που το καθιστά το ποιοτικότερο και ασφαλέστερο στην κατηγορία των Heating Film!
Η μοναδικότητα του HEATPLUS All Coated φιλμ υπέρυθρης, οφείλεται:
α) Στην πρωτοποριακή μεμβράνη, με ειδική πολυμερή επίστρωση υψηλής αντοχής και προστασίας (100% προστατευμένο), που προσδίδει υψηλή ανθεκτικότητα στο προϊόν και απόλυτη ασφάλεια στο χρήστη.
HP All Coated FilmΗ επίστρωση του είναι από πολυαιθυλένιο – υψηλής ποιότητας πυρίμαχο πλαστικό, χωρίς αλογόνα, το οποίο δεν διασπάτε και είναι άθραυστο. Είναι ανθεκτικό στην υγρασία, στο νερό, στα διαλυτικά, στα γδαρσίματα, στη σκουριά, στην παγωνιά κ.α..
Η ειδική επίστρωση του HEAT PLUS All Coated φιλμ προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στο χρήστη χάρη στην υψηλή αντοχή του.
β) Στην εσωτερική σύνθεση του φιλμ. Το φιλμ HEAT PLUS έχει μεγαλύτερη επιφάνεια άνθρακα κατά 65%, συγκριτικά με τα συμβατικά φιλμ της αγοράς, γεγονός που σας εξασφαλίζει μεγαλύτερη οικονομία και αποτελεσματικότερη κατανομή της θερμότητας στο χώρο.
Το Φιλμ HEAT PLUS All Coated, εσωτερικά καλύπτεται κατά 98,5% από άνθρακα, συγκριτικά με τα συμβατικά φιλμ της αγοράς που καλύπτονται κατά 49% από άνθρακα. Έτσι διασφαλίζεται, άμεση και υψηλή απόδοση θέρμανσης, αποτελεσματικότερη κατανομή της θερμότητας στο χώρο σας, και εξοικονομείτε χρήματα και ενέργεια.
γ) Στην ευελιξία τοποθέτησης τους, κάτω από μοκέτες & χαλιά, χάρη στην μοναδική επίστρωση του.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

τύπος All Coated Film πλάτος (cm) πάχος (mm) ρολό (m/1box) καθαρό βάρος (kg) θερμική απόδοση (W/M2) θερμοκρασιακή ρύθμιση θερμική αντίσταση για χρήση
SHP-AEN-100 100 0.800 75 58 200W~240W 0°C~50°C ~80°C Γενικής Θέρμανσης (EVA) (230V)
SHP-APΗ-100 100 0.500 75 51 300W 0°C~70°C ~100°C Υψηλής Θέρμανσης (EEA) (230V)
SHP-APΗ-i100 100 0.800 75 58 350W 0°C~70°C ~100°C Υψηλής Θέρμανσης (EEA) (230V)


Σημείωση: Το HP All Coated φιλμ, διατίθεται με το τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας και προσδίδει θερμότητα από 220 έως 350 Watts σύμφωνα με τον τύπο του και το είδος κάλυψης του (μοκέτα, χαλί, πλωτό ξύλινο δάπεδο, πλακάκια, γρανίτες, μάρμαρα κ.α.).

HEAT PLUS Stripe Classic Film

HP Stripe Film - Classic FilmΠοιότητα και Σταθερή Απόδοση!

To φιλμ υπέρυθρης ΗEAT PLUS Stripe Classic, εξασφαλίζει σταθερή απόδοση θέρμανσης στο χώρο σας.
Εξωτερικά καλύπτεται από διαφανής προστατευτική μεμβράνη P.E.T.
Η εσωτερική του σύνθεση αποτελείται από λωρίδες άνθρακα, ασημένια επίστρωση και λωρίδες χαλκού. Μεταξύ της εσωτερικής του σύνθεσης και της διαφανής μεμβράνης διαθέτει μια επιπλέον μεμβράνη από P.E. για ακόμα μεγαλύτερη προστασία και αντοχή.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

τύπος Stripe Film πλάτος (cm) πάχος (mm) ρολό (m/1box) καθαρό βάρος (kg) θερμική απόδοση W/M2) θερμοκρασιακή ρύθμιση θερμική αντίσταση για χρήση
SHP-SPN-310 100 0.338 100 49 210~230W 0°C~50°C ~80°C Γενικής Θέρμανσης (230V)
SHP-SPN-308 80 0.338 100 39 170~190W 0°C~50°C ~80°C Γενικής Θέρμανσης (230V)
SHP-SPN-205 50 0.275 100 21 100~120W 0°C~50°C ~80°C Γενικής Θέρμανσης (230V)
SHP-SPN-050 50 0.338 100 25 40W 0°C~40°C ~80°C Χαμηλής Θέρμανσης (230V)

Σημείωση: Το HEAT PLUS Stripe Classic φιλμ, διατίθεται με το τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας και προσδίδει θερμότητα από 40 έως 240 Watts σύμφωνα με τον τύπο του και το είδος κάλυψης του ( πλωτό ξύλινο δάπεδο, πλακάκια, γρανίτες, μάρμαρα κ.α.).

 Βασικά χαρακτηριστικά ΗEAT PLUS 

Είναι το μόνο σύστημα ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης ειδικών προδιαγραφών και προηγμένης τεχνολογίας στην οποία δεν υπάρχουν καλώδια, όπως σε πολλούς άλλους τύπους ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας, με αποτέλεσμα να είναι απόλυτα ασφαλής.

Η καλύτερη, ποιοτικότερη για κύρια ή βοηθητική θέρμανση, σε χώρους ιατρείων, ιατρικών εργαστηρίων, playrooms, υπνοδωματίων, δωματίων μικρών ξενοδοχείων, γραφείων, κ.α. όπου αναζητείτε ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς αιωρούμενα σωματίδια και χωρίς κανέναν θόρυβο με σταθερή απόδοση ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών.

Η ΗEAT PLUS ενδοδαπέδια προτείνεται:

 - [ Για την προηγμένη τεχνολογία της και την υψηλή ποιότητά της ]

- [ Για εγκατάσταση με άριστα αποτελέσματα σε ξύλινα πλωτά δάπεδα ή κάτω από μοκέτες και χαλιά ]
- [ Για εγκατάσταση κάτω από μάρμαρα, γρανίτες, πλακίδια – με ειδικές προδιαγραφές ]
- [ Για εξοικονόμηση χώρου – αρχιτεκτονικές λύσεις (μη ύπαρξη θερμαντικών σωμάτων) ]
- [ Για έξυπνες εφαρμογές (εγκατάσταση πίσω από καθρέφτες, πίνακες, γυψοσανίδες κλπ) ]
- [ Ως η ασφαλέστερη ηλεκτρική ενδοδαπέδια – χωρίς θερμικά καλώδια! ]
- [ Για την χαμηλότερη ηλεκτρική κατανάλωση και οικονομία! ]
- [ Για χρήση ιδιαίτερα σε ηπειρωτικές τοποθεσίες της Ελλάδας και σε χώρους οικιακούς ή επαγγελματικούς, όπου η μέχρι σήμερα λειτουργία της θέρμανσης με το κλασσικό σύστημα θέρμανσης ή την χρήση κλιματιστικής μονάδας δεν είναι εξυπηρετική ή αποδοτική ]
- [ Για την απαλλαγή από το υπάρχων σύστημα κεντρικής θέρμανσης ]
- [ Για την πλήρη αυτονομία θέρμανσης στην οικεία και ανά θερμαινόμενο χώρο –
ανεξάρτητη χρήση ανά χώρο ]
- [ Για την ρύθμιση θερμοκρασίας ανά θερμαινόμενο χώρο ]
- [ Για την ομοιομορφία και την ορθότερη ισοκατανομή της θέρμανσης ]
- [ Για τον απόλυτο έλεγχο από τον χρήστη για το ιδανικό εσωτερικό περιβάλλον ]
- [ Για το πιο ποιοτικό & υγιεινό Θερμαινόμενο περιβάλλον χωρίς θόρυβο ]
- [ Για την άμεση και αποδοτική θέρμανση σε κτίρια με παλαιές προδιαγραφές ]
- [ Για την σταθερή υψηλή απόδοσή της ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών ]
- [ Για την συμβατότητα της με κεντρικά συστήματα ελέγχου ]
- [ Για την απόλυτη αξιοπιστία της ]
- [ Για την μεγάλη διάρκεια ζωής της χωρίς καμία απολύτως συντήρηση ]

 Τοποθέτηση:
  Συστήματα με πλήρη ευελιξία συνδυασμών

Σύμφωνα με το project πραγματοποιείτε η σχετική μελέτη θέρμανσης & κλιματισμού με στόχο την ιδανική λύση για κάθε είδους εφαρμογή και τον ιδανικότερο συνδυασμό λειτουργίας για την μέγιστη ικανότητα του συστήματος ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών. Προσδίδει άνεση, ευεξία, απόλυτη αξιοπιστία, καθώς και τον έλεγχο της σωστής ισοκατανομής της επιθυμητής θερμοκρασίας σε όλους τους χώρους. Η μελέτη πραγματοποιείται με γνώμονα την δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση και την υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα με τρόπους όπου συμβάλλουν στην μείωση ρύπων CO2 στην ατμόσφαιρα και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Στην περίπτωση της προμήθειας και εγκατάστασης HEAT PLUS ενδοδαπέδιας το συνολικό κόστος (αξία κτίσης: προμήθεια & εγκατάσταση) ανέρχεται πολύ χαμηλότερα έναντι της κλασσικής ενδοδαπέδιας με σωληνώσεις νερού όπου χρησιμοποιεί είτε αντλίες θερμότητας είτε λέβητα & καυστήρα (πετρελαίου ή φυσικού αερίου). Από την άλλη πλευρά η ποιότητα της θέρμανσης παραμένει ίδια χωρίς απολύτως καμία διαφοροποίηση.

Στοιχεία που αφορούν την αξία κτίσης διαφόρων συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού, καθώς και στοιχεία που αφορούν την κατανάλωση όλων των συστημάτων, είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο της εταιρείας μας

 Σημείωση: Για την επιλογή του μοντέλου ΗEAT PLUS ενδοδαπέδιας απαιτείται
η σχετική μελέτη από μηχανολόγο μηχανικό / τεχνική εταιρεία
(όπως σε οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης & κλιματισμού).
Επίσης για την εγκατάσταση αυτών απαιτείται εξειδικευμένο
τεχνικό προσωπικό. Για την εκκίνηση / commissioning
των συστημάτων απαιτείται αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων
και o εκπρόσωπος της τεχνικής εταιρείας που εγκατέστησε το HEAT PLUS.

 

 

E-shop