Η Uponor είναι κορυφαίος πάροχος υδραυλικών συστημάτων και συστημάτων εσωτερικού κλιματισμού στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και ηγείται της αγοράς των συστημάτων αγωγών υποδομής στις σκανδιναβικές χώρες. Η Uponor αναπτύχθηκε κυρίως μέσω εξαγορών σε διάστημα πολλών ετών και σήμερα δραστηριοποιείται σε περίπου 30 χώρες, με 11 εργοστάσια κατασκευής σε 5 ευρωπαϊκές χώρες και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Uponor πωλούνται σε περίπου 100 χώρες. 

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Uponor βασίζεται στην ευρεία γεωγραφική της παρουσία, στη μακρά εμπειρία της εταιρίας στην εξυπηρέτηση πελατών στην αγορά κατοικιών και κτιρίων επαγγελματικής χρήσης, καθώς και στις αγορές υποδομών, αλλά και στη δυνατότητα εκπλήρωσης των συγκεκριμένων αναγκών των πελατών της με επαγγελματικό τρόπο. 

Οι επαγγελματίες που απαρτίζουν το εκτενές δίκτυο συνεργατών της Uponor κατανοούν βαθιά τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των πελατών, με αποτέλεσμα να μπορούν να παρέχουν ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση στον κλάδο, στην οποία μπορούν να βασίζονται οι πελάτες.

Το προτεινόμενο σύστημα θέρμανσης δαπέδου της uponor είναι δομημένο στο τρίπτυχο

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΥΓΙΕΙΝΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΩΡΩΝ

και υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις των σχετικών DIN.

H εταιρία μας σχεδιάζει , παραμετροποιεί και παραδίδει τα συστήματα αυτά σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του έργου και τον τόπο της εγκατάστασης σε συνεργασία πάντα με την UPONOR, εξασφαλίζοντας το αποτέλεσμα με εγγυήσεις υλικών , σχεδιασμού και απόδοσης.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ με μορφόπλaka Tecto                         

                                           .                      ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ

       Από διογκωμένη πολυστερίνη ελεγμένης ποιότητας με ηχομόνωση κατά DIN EN 13163 ,κλάση Β2     των υλικών κατασκευής συμμορφούμενα με το DIN 4102. Δεν περιέχουν CFC . Εγκεκριμένες για να σηκώνουν φορτία μέχρι 5.0 Kn/m2 . Αντίσταση στη θερμοπερατοτητα  0,75m2 K/W . Για αποστάσεις     σωλήνων 10,15,20,25,30.Διαστάσεις 1,45m x 0.85 m .Ύψος 52 mm . Η Μορφοπλακα κραταει σε σταθερή απόσταση από τη μόνωση τον σωλήνα με αποτέλεσμα να μπορεί το θερμομπετον που θα χυτευτει αργότερα να τον αγκαλιάσει ομοιμορφα.Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η σωστή τήρηση των αποστάσεων και η θερμοκρασιακή ομοιομορφία στο τελικό δάπεδο.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

από πεπιεσμένο ΡΕ αφρολέξ, για τσιμεντοκονίες κατά DIN 18560 – κατηγορία  υλικού Β2 και τοποθετείται για την ελεύθερη διαστολή της πλάκας θερμομπετού . 

ΣΩΛΗΝΑΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ

από ακτινοδικτυομένο πολυαιθυλένιο PEXa 16 X 2mm με φραγμό οξυγόνου κατά DIN 4726 και τοποθετείται χωρίς ενώσεις.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

μη διαβρώσιμος, από ανοξείδωτο χάλυβα ΙΝΟΧ, διατομής 1’’ και εξόδους ¾’’ με ρυθμιστικούς διακόπτες και παροχόμετρα στην προσαγωγή και θερμοστατικούς  διακόπτες στην επιστροφή για την τοποθέτηση ηλεκτροθερμικών μοτέρ Actuator 24V ή 230V, βαλβίδες εκκένωσης και εξαεριστικά και στις δύο μπάρες καθώς και σετ στηριγμάτων.

ΘΕΡΜΟ - ΜΠΕΤΟΝ

πέφτει πάνω από τη ΘΕΡΜΑΝΣΗ ………….ΔΑΠΕΔΟΥ σε  πάχος 6 cm σύμφωνα με το DIN 18560,  με τους απαραίτητους αρμούς  διαστολής. Η τελική επιφάνεια του θα είναι έτοιμη να δεχθεί τα τελικά δάπεδα  χωρίς οποιαδήποτε επεξεργασία. Για καλύτερη αγωγιμότητα και βελτίωση  της  αντοχής του θερμομπετού  σε πίεση και κάμψη προστίθεται βελτιωτικό  γαλάκτωμα της Uponor..