HEAT PLUS All coated film

HEAT PLUS All coated film

Η σειρά ALL COATED της HEAT PLUS αποτελείτε:
• P.E.T. Πρωτοποριακή μεμβράνη με ειδική πολυμερή επίστρωση υψηλής αντοχής έναντι βάρους, υγρών κ.α. εγκατεστημένη στο άνω πλευρά του infrared heating film .
• P.E. Προστατευτική μεμβράνη για το carbon στην άνω πλευρά του infrared heating film.
• Λωρίδες Χαλκού υψηλότατης καθαρότητας – ποιότητας και πυκνότητας 99,9 %.
• Επιφάνεια Άνθρακα (carbon) σε ποσοστό 98,5% της συνολικής επιφάνειας του infrared heating film.
• P.E. Προστατευτική μεμβράνη για το carbon στην κάτω πλευρά του infrared heating film.
• Ύφασμα ειδικής κατασκευής που εξυπηρετεί στην ελαστικότητα του infrared heating film.
• P.E. Προστατευτική μεμβράνη για το ύφασμα.
• P.E.T. Πρωτοποριακή μεμβράνη με ειδική πολυμερή επίστρωση υψηλής αντοχής έναντι βάρους, υγρών κ.α. εγκατεστημένη στην κάτω πλευρά σημείο του infrared heating film .

Η σειρά All Coated, είναι μοναδική, χάρη στην πρωτοποριακή σχεδίαση και κατασκευή της. Είναι η σειρά Φιλμ της Heat Plus με ειδικές πολυμερείς επιστρώσεις που την καθιστά την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη στην κατηγορία των Φιλμ Υπέρυθρης. Η μοναδικότητα του Φιλμ Heat Plus All Coated οφείλεται:
α) Στην πρωτοποριακή μεμβράνη, που προσδίδει υψηλή ανθεκτικότητα στο προϊόν και απόλυτη ασφάλεια στο χρήστη.
Η επίστρωση του είναι από πολυαιθυλένιο – υψηλής ποιότητας πυρίμαχο πλαστικό, χωρίς αλογόνα, το οποίο δεν διασπάται και είναι άθραυστο . Είναι ανθεκτικό στην υγρασία, στο νερό, στα διαλυτικά, στα γδαρσίματα, στη σκουριά, στην παγωνιά κ.α.
β) Στην εσωτερική σύνθεση του. Τα φιλμ της σειράς All Coated έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια άνθρακα, συγκριτικά με τα συμβατικά φιλμ της αγοράς όποιου άλλου εργοστασίου Παγκοσμίως . Τα Φιλμ Heat Plus – All Coated, εσωτερικά καλύπτεται κατά 98,5% από άνθρακα, συγκριτικά με τα συμβατικά φιλμ της αγοράς που καλύπτονται κατά 49% – 70%. Έτσι διασφαλίζεται, άμεση και υψηλή απόδοση θέρμανσης, αποτελεσματικότερη κατανομή της θερμότητας στο χώρο σας, και εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.
γ) Στην ευελιξία τοποθέτησης τους, πέραν των κλασσικών εφαρμογών κάτω από οποιοδήποτε δάπεδο, χάρη στη μοναδική επίστρωση τους είναι τα πιο κατάλληλα και τα πιο ασφαλή για τοποθέτηση κάτω από μοκέτες & χαλιά.

Μοναδικό heating film για εγκατάσταση με ασφάλεια κάτω από μοκέτες & χαλιά!

Υπάρχει 1 προϊόν.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-1 από σύνολο 1

Ενεργά φίλτρα